Organitza

La Global Sustainability Jam a tingut la seva rèplica a Barcelona des de la primera sessió a l’any 2011. Després de 5 anys organitzant-la amb èxit Jéssica Fernandez d’Elisava passa el relleu a HOLON, que ja va estar co-organitzan la Jam del 2014.

En aquest temps de transició per la Jam hem decidit fer un back to basics. Centrar-nos en la idea central de la jam, i evolucionar des d’allà. Trobar-nos un grup de professionals i amateurs amb passió pel la sostenibilitat, amb els nostres eines, habilitats i la ment oberta i, simplement, jamejar.

Com una sessió de jazz lliure l’objectiu es des de l’organització tenir preparades les condicions bàsiques perque un cop allà, totes liderem i fem de la jam el que volguem a l’estil de les unconferences.

We basically want to have fun, included the organisers, to play with the tools and capabilities we use professionally in a open and playful space and mix and tune them with the ones of amazing people around the topic of the world we know is possible. The goal is to come out of the jam with awesome new friends and reconnected with our inner passions.

 

 

Anuncios